Anlaşmalı Kuruluşlar
Altuğ Kuruyemiş’den Memur-Senlilere %15 Özel İndirim

Memur-Sen Konya İl Başkanlığı Altuğ Kuruyemiş ile özel protokol yaparak sendika üyelerine %15 özel indirimli hizmet sunacak.
Memur-Sen İl Başkanlığında yapılan özel indirimli anlaşma protokolüne İl Başkan Vekili Ali Koç ile Altuğ Kuruyemiş İşletme Sahibi Adem Bindebir katıldılar.
Altuğ Kuruyemiş de bulunan Kuruyemiş çeşitleri, Kahve çeşitleri, Çikolata çeşitleri, Şekerleme çeşitleri ve lokum çeşitlerinden %15 özel indirim hizmetinden Memur-Senli üyeler faydalanabileceklerdir.
Kampanyalı satılan ürünlerde, paketli gıdalar da ve içecek gruplarında özel indirimler dahil değildir.
Memur-Sen’e bağlı (EĞİTİM BİR-SEN, DİYANET-SEN, SAĞLIK-SEN, BÜRO MEMUR-SEN, BEM-BİR-SEN, TOÇ-BİR-SEN, ENERJİ BİR-SEN, BAYINDIR MEMUR-SEN, BİRLİK HABER-SEN, ULAŞTIRMA MEMUR-SEN, KÜLTÜR MEMUR-SEN ve EMEKLİ MEMUR-SEN) sendikaların üyeleri (üye kimlik kartlarını ibraz etmeleri halinde) ve birinci derece yakınları da anlaşmalı hizmetlerden faydalanacaklardır.
İletişim ve İrtibat
ALTUĞ KURUYEMİŞ
MERKEZ ŞUBE
Adres: Uzunharmanlar Mahallesi Dr. Ahmet Özcan Caddesi No: 104/E Meram/KONYA
Telefon: 0553 985 04 23
GAZZE ŞUBE
Adres: Hadimi Mahallesi Gazze Caddesi 51/EB Meram/KONYA
Telefon: 0553 985 04 23